Hoppa till innehåll

Rummets renässans

Vems perspektiv står i centrum när vårdens miljöer formas? Vilka är användarnas erfarenheter av vårdens lokaler och miljöer? Den byggda miljön måste analyseras och utvärderas ur användarperspektiv inför de omfattande utbyggnaderna av sjukhusen. Arkitekturen och konsten kan spela en mycket större roll än hittills och stödja patienten och besökaren. Föredrag av Örjan Wikforss på temadagen ”Hur skapas god vårdarkitektur”. Temadagen arrangerades av Centrum för vårdens arkitektur, CVA Chalmers den 2:a juni 2016.

Inga kommentarer än så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Arkitekturpedagogen

användarperspektiv i arkitektur och planering

Kort sagt

Arkitektur, planering och kommunikation

%d bloggare gillar detta: