Hoppa till innehåll

Fortsatt verksamhet i friare form

Från och med 1 juli 2022 driver vi vår verksamhet som frilansande rådgivare. Suzanne de Laval är aktiv som co-Director i UIA Architecture & Children, ett internationellt nätverk inom International Union of Architects med deltagare från mer än femtio länder. Hon modererar seminarier och föreläser. Senast för Nohrcon om utvärdering av skolbyggnader. För Hemsö har hon utbildat medarbetare i Gåtur-metoden så att företaget ska kunna utvärdera sina skolbyggnader på ett systematiskt vis. Hon är styrelseledamot och sekreterare i Skolhusgruppen.

Örjan Wikforss är engagerad i Stockholmsoperan som vice ordförande i styrelsen och i Akademiska Hus som styrelseledamot. Han fortsätter att föreläsa, nu senast på Allmännyttans Fastighetsdagar i Sundsvall i juni under rubriken ”Formande faktorer för framtidens boendemiljöer”.  Han är ledamot i juryn för tävlingen om Allmännyttans bästa renovering och nyproduktion. Under 2020 – 2022 ingick han i juryn för Uppsala kommuns arkitekturpris.

Foto: Viktor Haldin Wikforss 2022

Arkitekturpedagogen

användarperspektiv i arkitektur och planering

Kort sagt

Arkitektur, planering och kommunikation

%d bloggare gillar detta: